Ενημέρωση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για το Τμήμα Γεωγραφίας

Την Τετάρτη 5/4 το Γυμνάσιο με Λ-Τ Οινουσσών πραγματοποίησε κοινή διαδικτυακή συνάντηση σε συνεργασία με το Γυμνάσιο με Λ-Τ Αγίου Ευστρατίου, το Γυμνάσιο με Λ-Τ Ψαρών, το Γυμνάσιο Μούδρου, το Γυμνάσιο Μύρινας, το Γυμνάσιο Παμφίλων, το Γυμνάσιο Πλωμαρίου, το 2ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, το Γυμνάσιο Καρλοβασίου και το ΓΕΛ Ευδήλου

Οι μαθητές/τριες από τα  νησιά του Β.Α. Αιγαίου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αλλά και να συνομιλήσουν για άλλη μια φορά με τους φίλους τους απ' το πρόγραμμα "Μαθαίνοντας για σένα – Βόρειο Αιγαίο μια αγκαλιά" το οποίο υλοποιείται μέσω της πλατφόρμας του e-twinning. 

Εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Αιγαίου ήταν ο κ.Κίζος, πρόεδρος του τμήματος Γεωγραφίας ο οποίος πέρα από την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση του τμήματος και των επαγγελματικών προοπτικών του, συνομίλησε με τα παιδιά, έλυσε απορίες σχετικά με τον οδηγό σπουδών, τα επαγγελματικά δικαιώματα και το επάγγελμα του γεωγράφου. Στο τέλος της συνάντησης μας απεύθυνε πρόσκληση να παρακολουθήσουμε μάθημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, αλλά και για μελλοντική συνεργασία όλων μας με το Τμήμα Γεωγραφίας. 


Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Κίζο για την ευκαιρία που μας έδωσε και ελπίζουμε να είναι η αρχή μιας δημιουργικής συνεργασίας των σχολείων μας με το Τμήμα Γεωγραφίας και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σ' όλα τα σχολεία τα οποία συμμετείχαν στη συνάντηση παρά τις όποιες δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίσαμε δώσαμε όλοι μαζί ένα δυναμικό παρόν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις